• Новинка
Направи си САМ 5D Диамантена живопис комплекти за възрастни, Пълен с Диамант Буле Лунна Светлина Бродерия Планински кристал Кръстат Бод Изкуство, занаят Доставка з?

Направи си САМ 5D Диамантена живопис комплекти за възрастни, Пълен с Диамант Буле Лунна Светлина Бродерия Планински кристал

BGN 16.07
Сума
Налично за поръчка

Освен това, тя става толкова полезно, когато картината е завършена. Готов проект може да се съхранява за повече от 10 години, идеален за декорация на хола или спалнята.Най-популярните декорации DIY, възрастните хора и децата са подходящи. В съответствие с подходящо цветово код залепете диамант на съответния платно.Това е просто сгънати платно.Така че наслаждавайте се! ♥Защо да изберете нашата картина на диаманта? _BOS_ 1. 5 D САМ диамантена живопис може да се използва за украса на семейна стая, да направите живота си по-хармоничен. Диамант несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане. _BOS_【Дългосрочна КОНСЕРВАЦИЯ на】 : Диамантена живопис използва екологично чисто лепило стопяеми без мирис, супер силата на адхезия, дългосрочна консервацията и лесно да стреля диаманти.♥【Екологично чист ПЛАТНО】 : Диамант 5 D-това е високо прозрачно платно за печат масло, нетоксичен, водоустойчив, защитен околната среда, не е лесно да се сгъва, никога не ще изчезнат, като направите стаята си по-жива и блестяща в светлината.Върху платното има цифри и букви, и всички те са много ясни, лесно можете да намерите, кой цвят тренировки използвате, и да прекарват по-малко време в създаването на великолепни произведения на изкуството.Направи си САМ живопис с смоляными искри-това е ослепително, блестящо в светлината, в днешно време най-популярните декорации DIY. В комплекта на продукта не включва рамката.По време на този процес довършителни може да намали стреса, да помогне на емоционална адаптивност, повишаване на увереността в себе си и постоянство, да развие търпение и най-накрая, за да изпитате гордост и успех.

Повече информация

Най-добри оферти в категория