• Новинка
Bayelon за iPhone 12 Pro Max 6.7 Кожен Портфейл за Носене, Пълно Зърно Кожа Фолио флип-надолу Капачката, RFID Заключване на Кредитната Карта на Притежателя (Изгорени в синьо)

Bayelon за iPhone 12 Pro Max 6.7 Кожен Портфейл за Носене, Пълно Зърно Кожа Фолио флип-надолу Капачката, RFID Заключване

BGN 31.22
Сума
Налично за поръчка

[СЪВМЕСТИМОСТ] : Разработена и адаптирана специално за i Phone 12 Pro Max с диагонал на екрана 6,7 инча.На разположение на всички пристанища (камера, зарядно, слушалки).Моля, потвърдете модела на телефона преди закупуването. [ЗАЩИТА] : Гумирани TPU телефонът ви да е в безопасност и на сигурно лежеше на мястото си.Той осигурява омекотяване и защита от удари и тор, за да телефонът остава в безопасност. [ФУНКЦИОНАЛНОСТ] : Преглед на стойки за микрофон, поточно, четене. [ДИЗАЙН] : 4 слота за карти и отделно отделение за банкноти/постъпления, или пари в брой. [ПРЕМИУМ КОЖА] : Естествена кожа ръчно изработени, с тънка покритие за изискания външен вид.Фина, мека на допир кожа лесно се отваря магнитна закопчалка.

Повече информация

Най-добри оферти в категория