• Новинка
7 Опаковане. Преносим Контейнер За Многократна Употреба За Мокри Кърпички, За Многократна Употреба Преносим Калъф За Мокри Кърпички,Контейнер За Мокри Кърпички,Дъ?

7 Опаковане. Преносим Контейнер За Многократна Употреба За Мокри Кърпички, За Многократна Употреба Преносим Калъф За Мокри

BGN 8.79
Сума
Налично за поръчка

【Travel Partner 】- Лек, преносим калъф с найлон линия може да се мотае, или да прикачите навсякъде, подходящ за вътрешна и външна употреба, например, на чанта за памперси, количка,рюкзакам и кошелькам. 【Многократно използване на бебешки кърпички диспенсер】 - Бебешки кърпички диспенсер е издръжлив дизайн с цип, което позволява лесно да се постави нови мокри кърпички при използване. 【Перфектен размер】9.този калъф за салфетки помага на майки пазят мокри кърпички от изсушаване.【Приятелски към кожата материал】-Произведен от материал spremium ЕВА, сигурно толстой, екологично чиста и без BPA.Висок клас пластмаса подходящ и за почистване.Лек дизайн с найлон линия, преносим калъф може да се носи на китката или да прикачите навсякъде, например до чанта за памперси, количка, раница, портфейла за удобство по време на пътуване., Безопасен материал за използване на кърпички : .с подсилени панти капак ви позволява да извадите салфетки по всяко време. 【Многофункционален дизайн 】- Стилен и практичен, не само може да се използва като кутия за тъкани, но също така може да се използва като чанта за съхранение, предлагане на мобилни телефони, банката на храни и напитки и т.Много по-обемисти, отколкото пластмасови пътни контейнери, и могат много повече от традиционните пакети с мокри кърпички.

Повече информация

Най-добри оферти в категория