• Новинка
Електронен Штангенциркуль, Хоризонтални Специални Везна От Неръждаема стомана с Висока Прецизност на Цифров Линеен Мащаб Портативен за Смилане металообработващ?

Електронен Штангенциркуль, Хоризонтални Специални Везна От Неръждаема стомана с Висока Прецизност на Цифров Линеен Мащаб

BGN 21.92
Сума
Налично за поръчка

ДИСПЛЕЙ с ВИСОКА РАЗДЕЛИТЕЛНА способност : Цифров штангенциркуль с LCD дисплей, интуитивен показване на резултатите от измерванията, все още могат да четат данни със силна светлина. Когато на ЖИДКОКРИСТАЛЛИЧЕСКОМ дисплея се показва на дребния шрифт "5" и "в", той се появява в английски мерни единици. МНОЖЕСТВО ФУНКЦИИ : ОТ ЗЗД, може да се хвърли във всяка позиция в рамките на диапазона на измерване. МАТЕРИАЛ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Висококачествен материал неръждаема стомана използвани, който е силен и издръжлив, анти корозия, ръжда доказателство, устойчива на износване и може да се използва в продължение на дълго време.Как да използвате : 1. ДИСПЛЕЙ с ВИСОКА РАЗДЕЛИТЕЛНА способност : Цифров штангенциркуль с LCD дисплей, интуитивен показване на резултатите от измерванията, все още могат да четат данни със силна светлина.Ясен ДИСПЛЕЙ ВЕЗНИ : Странично штангенциркуль с мащаба, ясен и точен, не е лесно изчезва, подходящи за дома и Измерване със собствените си ръце.Функция : 1.НЯКОЛКО ФУНКЦИИ : С НУЛИ, той може да бъде променена при всяко положение в рамките на диапазона на измерване. HOLD : функцията за задържане на данни по време на относителното измерване. Ясни везни ДИСПЛЕЙ : Странично штангенциркуль със скалата, ясен и точен, не е лесно изчезва, подходяща за домашни и САМ измервания.

Повече информация

Най-добри оферти в категория