• Новинка
Бутилки валяк етерично масло 10ml ( бутилка 24 опаковки ясна стъкло с покритие на злато, 4 допълнителни топчета, валяк,48 етикети, 2 Openers, 2 фунии PrettyCare) Топки валяк за етер?

Бутилки валяк етерично масло 10ml ( бутилка 24 опаковки ясна стъкло с покритие на злато, 4 допълнителни топчета, валяк,48

BGN 11.99
Сума
Налично за поръчка

Отново махнете руло, а след това да го замени обратно. ★ Златни капачки ★ Устата бутилки с винтова резба се съчетава с покрита с капак от алуминиева сплав, която е плътно прилепнала и може ефективно да се предотврати разливане на течности.Можете също така да получите 48 стикери за маркиране и класификация на етерични масла и 4 преобръщане топчета, за резервни, С нашите маслени стъклени бутилки, можете да се наслаждавате на всеки момент по време на масаж или салони за красота.Опаковка го прави идеален за пътуване, и той лесно се побира в чантата си.★ Отлично качество ★ Стъклена бутилка етерично масло е изработена от коррозионностойкого стъкло, което я прави дебела, гладка и ударопрочной. ★ Безплатни подаръци ★ 2 фуния и 2 пипети са предназначени за по-лесно попълване на етерично масло.Капацитетът позволява да се съхранява на синтетично масло, естествено етерично масло, эссенцию, парфюми или други течности, отговарящи на вашите нужди ежедневна грижа за очи, лице и тяло.Флакон с масло предпазва етерично масло от вредните ултравиолетови лъчи, за да се предпази от бързо изпаряване. Преди да нося възглавница в бутилка, малко свитък на пръста си. ★ Преносимост ★ : Идва с опаковка от 24, 10 мл в бутилка. ★ Топки ролка от неръждаема стомана ★ Топки ролки са изработени от неръждаема стомана, която коррозионностойка и добре направена.Ако той не работи, моля, сменете го сменяеми ролетни топки.С помощта на нашия безплатен открывателя бой може лесно да се демонтира и да се запълни.

Повече информация

Най-добри оферти в категория