• Новинка
2 елемента Очила Без Рамки Ръкави, 3 Тип 100шт Нови Пластмасови Компресия Ръкави, Очила без рамки Аксесоари Инструменти(03 #)

2 елемента Очила Без Рамки Ръкави, 3 Тип 100шт Нови Пластмасови Компресия Ръкави, Очила без рамки Аксесоари Инструменти(03

BGN 6.39
Сума
Налично за поръчка

ВИСОКО КАЧЕСТВО : Изработен е от висококачествен материал, който е здрав и практичен.ПРОФЕСИОНАЛНИ АКСЕСОАРИ ИНСТРУМЕНТИ : Професионални инструменти за закрепване на лещи за очила без рамки.БЪРЗ И ЛЕСЕН ЗА използване : Този тип двойна втулка втулка има два отвора на главичката втулки, които могат да бъдат добре закрепени на лещите.ПОДХОДЯЩ ЗА : 3 размер са задължителни за вас, много е удобно.Подходящ за дебели и тънки рамки за очила без рамки.Пълно задоволяване на ВАШИТЕ НУЖДИ : 100шт един комплект е перфектният аксесоар за вас. 1. Изработен е от висококачествен материал, който е здрав и практичен. 2. Професионални инструменти за определяне на лещи за очила без рамки. 3. Бърз и лесен за използване. 4. 3 размера на стратегии за вас, много са удобни. 5. Вземане 100pcs един пакет, перфектен аксесоар за вас.

Повече информация

Condition:
100% Brand New
Type:
Rimless Glasses Accessories
Material:
Plastic
Options:
1.4*0.8*7.0mm, 1.5*0.8*7.0mm, 1.6*0.8*7.0mm
Color:
As Pictures Show
Package Weight:
Approx. 3g
Package Included:
100 x Compression Sleeves for Rimless Glass :

Най-добри оферти в категория