• Новинка
Pinsofy Принадлежности за съхранение, Рафтове За Съхранение Без Чеп Екологично Чист, Без Специфичен Мирис, която Изсъхва Бързо за Дома за Ресторант за Жени за кухня(тъ?

Pinsofy Принадлежности за съхранение, Рафтове За Съхранение Без Чеп Екологично Чист, Без Специфичен Мирис, която Изсъхва

BGN 26.96
Сума
Налично за поръчка

Група : 9 Brackets Main Категория : сушене на млечни бутилки, салфетки, чаши, слива и т.Клоновете не са брус и няма да навредят на бебешки шишета и биберони.Спецификация : Тип елемент : ShelfМатериал : PPWeight : Approx. На безопасността на хранителните продукти, сушене стойка е изработена от хранително-пластмаса, който е екологично чист и не е специфична миризма.Благодарим ви за разбирането.Тя е безопасна за употреба. Многофункционално използване, това е не само титуляр бутилки, но и изискано бижу за бебета. кръст Бод Пакет Списък : 1 х съхранение Rack Notice : 1.5in Приложими сценарии : Вход, кухня, ресторант, офис и т. Специален дизайн на клони, подходяща за сушене на бебешки шишета и аксесоари на различни форми и размери.Клоновете не са брус и няма да навредят на бебешки шишета и биберони. Тя е безопасна за употреба.Моля, обърнете истински като стандарт.3 oz Product Размер : approx.Специален дизайн на клони, подходяща за сушене на бебешки шишета и аксесоари на различни форми и размери.На безопасността на хранителните продукти, сушене стойка е изработена от хранително-пластмаса, който е екологично чист и не е специфична миризма. Помощен категория : ключови аксесоари, зърна, капак, чаша и т. Той бързо изсъхва, млечна бутилка може да изсъхне по естествен начин, като поставили върху скарата, и я лесно да се установи.Той бързо изсъхва, млечна бутилка може да изсъхне по естествен начин, като поставили върху скарата, и я лесно да се установи.

Повече информация

Най-добри оферти в категория