• Новинка
Haowecib Pigeons Foot, Идентифицируйте на своите гълъби и проследяване на различни по-възрастните гълъби, смесени в едно и също кокошарника Bird Foot Clip for Outdoor(Blue)

Haowecib Pigeons Foot, Идентифицируйте на своите гълъби и проследяване на различни по-възрастните гълъби, смесени в едно

BGN 7.27
Сума
Налично за поръчка

Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав и издръжлив, устойчив на абразия.С етикет 001-100 той може да се използва за идентифициране на гълъби и се инсталира лесно и се отстранява.Той може да идентифицира вашите гълъби и проследяване на гълъби от различни възрасти, смесени в един курник.Пръстени за краката на птиците, лек, подходящ за пощенски гълъби или повечето възрастни птици.Те многоразовы, са лесни за използване и да се улесни управлението на птици.Функция : 1. Пръстени за краката на птиците, лек, подходящ за пощенски гълъби или повечето възрастни птици.2. С етикета 001-100, може да се използва за да се определи гълъби и лек, за да се установи и да се научи.3. Той може да идентифицира вашите гълъби и проследяване на различни по-възрастните гълъби, смесени в един курник.4. Те многоразовы, са лесни за използване и да се улесни управлението на птици.5. Изработени от висококачествени пластмасови материали, трайна и издръжлива, на износоустойчивост.Спецификация : Тип елемент : Пръстен за краката голубейматериал : Пластиквес : прибл. 22g / 0.8 oz Size : Approx. 8x5mm / 0.3x0.2in (Dx H)Количество : 100 Pcs Suitable Птици : Пощенски гълъби или повечето възрастни птици Списък на пакета : 100 x Пръстен за краката на гълъбите Забележка : 1. Моля, позволете 0-1 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Повече информация

Item Type:
Pigeons Foot Ring
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 22g / 0.8oz
Size:
Approx. 8x5mm / 0.3x0.2in (DxH)
Quantity:
100Pcs
Suitable Birds:
Homing pigeons or most adult birds
Package List:
100 x Pigeons Foot Ring :
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Най-добри оферти в категория