• Новинка
PINNIYOU Storage Organizer, Неръждаема Стомана Безплатна Комбинация Подвижна богат на функции за Кухня, Кабинет, Настолен съхранение (2 слоя)

PINNIYOU Storage Organizer, Неръждаема Стомана Безплатна Комбинация Подвижна богат на функции за Кухня, Кабинет, Настолен

BGN 7.98
Сума
Налично за поръчка

●Съхранение на почистващи препарати - Носете със себе си спрейове, кърпи, гъби и почистващи препарати. 【СВЕРХПРОЧНАЯ ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ】е направен от здрав висококачествен желязо с атрактивен устойчиви на корозия прахово покритие, което не ръждясва лесно за дългосрочно съхранение. 【ПОДХОДЯЩ ЗА РАЗЛИЧНИ СЦЕНИ】Подвижни и штабелируемые железни многофункционална кошница за съхранение са подходящи за различни сцени, като например съхранение на файлове на масата, за съхранение на дрехи в шкафа, поставяне на тоалетни принадлежности в банята и т. 【Перфектен размер】бъдете организирани _BOS_ размери (индивидуални един размер) 16. ●Склад в детската стая - магазин за играчки, предмети на изкуството, занаятите и ученически пособия.66" (H) см, тежи само 4.Всеки от 2/3 нива могат да бъдат отделени един от друг и може да се използва и изградена индивидуално или сложен, заедно с други, като образува отделно стоящи рафтове, подходящ за съхранение на различни продукти и пакетирани продукти за дома.92 паунда, много лек и удобен.

Повече информация

Най-добри оферти в категория