• Новинка
20PCS Пластмаса Прецизна Уши Аппликаторов, FANDAMEI Игла Съвет Изстискващи Бутилки за Занаятите Лепило и Алкохолни Мастило, 5 броя мини Фуния, 28 БР Лепкави Бележки, за Рис?

20PCS Пластмаса Прецизна Уши Аппликаторов, FANDAMEI Игла Съвет Изстискващи Бутилки за Занаятите Лепило и Алкохолни Мастило,

BGN 7.99
Сума
Налично за поръчка

идеален за съхранение на лепило, алкохолни мастило, акрилна боя.Капацитет : 30 мл/1 унция. Качествени пластмасови бутилки : Изработени от висококачествена пластмаса, остават силни, докато с перфектна мекота за лесно извличане на съдържанието.Цвят : прозрачен бутилка, бяла капачка. Ако има запушване, причинено от липсата на покритие, просто използвайте тънка игла, за да се отпушат дюза. 5 броя мини пластмасови воронок за пълнене на течности и поддържане на чистотата на външната стена.Поставете гумена капачка на върха, осигурете херметично затворен за съхранение, липсата на течове и изсипват.Лесно се запълни и да се разграничи : 5 бр мини-пластмасови воронок за пълнене на течности и поддържане на външната стена се поддържат чисти. За датирането съдържат алкохол чернильную смес, акриловую боя, за да получи фантастична картина.И 28 бр сини лепкави бележки са предвидени за маркиране и етикетиране, добре различающих конкретно на съдържанието на всяка бутилка. Тънък стоманен връх : устойчив на корозия, издръжливи.Добре предпазва от изсушаване и запушване на течности, запазва прясна течност. Най-гумена запушалка еластични, можете да я премахнете преди работа и се заменят след като се дипломира, за да се гарантира безпроблемна работа.Многофункционална прецизна флакона с аппликаторами. 20 x прозрачни пластмасови бутилки.Лесно се свива и многоразово : Изработен е от висококачествена пластмаса, остава твърда, като в същото време достатъчно мек, за да лесно да се изтръгне съдържанието и контролира количеството на капки.

Повече информация

Най-добри оферти в категория