• Новинка
DXYAN Възглавница За врата-Възглавница За главата с останалите Възглавница За главата с останалите Инвалидна количка Подкрепа на Врата - Удобна Възглавница За усилв?

DXYAN Възглавница За врата-Възглавница За главата с останалите Възглавница За главата с останалите Инвалидна количка Подкрепа

BGN 51.19
Сума
Налично за поръчка

- Основен материал : висококачествена кожена възглавница за главата;Презрамки от Al-сплави,лека и здрава. - Удобно : когато не го използвате, или искате да затворите инвалидна количка, просто трябва да се свали облегалката за глава. - Подходящи за всяка инвалидна количка с диагонал от 16 инча - 20 инча(не включва инвалидни колички). - Разглобяема конструкция : удобство и спестяване на пространство.Моля, проверете размера на продукта преди покупката. - Лесен за инсталиране и използване, това е добър избор за хора с увреждания.Размер : 16"-20"Цвят : черен Тегло : 1.12 кг★ Основен материал : кожена възглавница за главата; Al сплав.★ Характеристики на продукта : Облегалка може да се монтира/да бъде разглобена,анти-страна е обърната, може да намали натиска на главата, светлина, по-свежо.★ Удобно: Когато не го използвате, или искате да затворите инвалидна количка, просто трябва да се свали облегалката за глава.★ Лесен за инсталиране и употреба, ръководство за употреба, включени.★ Може да се използва за "16-20" седалка широка инвалидна количка, заседналия стол.

Повече информация

Най-добри оферти в категория