• Новинка
Направи си САМ 5D Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни, Пълен с Диамант Лъвът е Хищник Бродерия Планински Кристал кръст Бод Изкуство, Занаят Доставка за Домаше

Направи си САМ 5D Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни, Пълен с Диамант Лъвът е Хищник Бродерия Планински Кристал

BGN 70.08
Сума
Налично за поръчка

Това е просто сгънати платно. ✨ 【Super sparkle diamonds】 : Кръгла диамантена живопис прави процеса на диамант живопис по-лесно и по-малко разочаровани.Насладете се на чувството, че вие сте художник. Диамант несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане.Ако полученото от вас диамант изображението липсва диамант, моля, свържете се с нас, ние ще доставим ви диамант безплатно, за да можете да завършите красиви картини. ✨ 【Стилен стенен декор и подарък】 : Екологична залепваща паста стопяеми има силна вискозитет, не е лесно пада.Консултирайте се с таблицата под платното, за да намери подходящ диамант magic cube. В комплекта на продукта не включва рамката.Моля, обрамьте го стъкла или дърво и да се мотае в къщата му като декорация за украса. ✨ 【Образователен характер сам】 : Декорация диамант живопис направи си САМ - това е процес на постоянна настройка на себе си и на съвместен щастлив време със семейството си или с приятели.♥ Просто дръж го на стената, той ще направи вашата стая и вашия свят още по-красиво.Тъй като вие се фокусирате върху създаването на диаманти, сърцето постепенно придобива мир.♥ Комплекти за диамант живопис и може да се поднесе като подарък на роднини или приятели, като изрази своето желание на близките или приятелите си с диаманти.Залепете съответния диамант.✨ 【От най-популярните продукти】 : Най-популярната украса САМ,цветно и триизмерно, по-лесно и по-красива, отколкото бродерия на кръстат бод.♥ Диамантена живопис и може да се използва като декомпрессионного инструмент.

Повече информация

Material:
Artificial Diamond Sequins + Canvas
Coverage:
Full Drill
Size:
12x16inch, 16x20inch, 20x24inch
Package Includes:
✔ High definition painting canvas :
✔ Colorful round diamonds :
✔ Point diamond pen :
✔ Diamond tray :
✔ Tweezers :
✔ Clay :
✔ Self-sealing bags :
DIY Steps:
1.Open the box and check the diamond draw special tools. :
2.Refer to the table below the canvas to find the corresponding magic cube diamond. :
3.Apply a proper amount of diamond adhesive to the pen. :
4.Stick the corresponding diamond. :
5.Stick the diamond onto the corresponding canvas. :
6.The rest of the diamonds can be put inside the packaging bag. :
7.Use book or your hand to press the diamonds to ensure it's more stout. :
Notes:
1. Do NOT expose too much unfinished area of canvas in case of viscosity reduction. :
2. To avoid creasing, do NOT fold the canvas. :
3. The diamond inedible, do not let children play in order to avoid accidents such as swallowing. :
4. The product not included the frame. It is just a rolled canvas. Please frame it by glasses or wooden and hang in your home as for decoration adornments. :
5.If the diamond picture you receive is missing the diamond, Please contact us, we will deliver you the diamond for free to allow you to complete beautiful paintings. :

Най-добри оферти в категория