• Новинка
LUXMAX Елегантна бутилка за вода за домашни любимци 2021 Нова интелигентна чешма с питейна вода за домашни любимци, Автоматичен разпределител на циркулиращата вода (цв?

LUXMAX Елегантна бутилка за вода за домашни любимци 2021 Нова интелигентна чешма с питейна вода за домашни любимци, Автоматичен

BGN 17.81
Сума
Налично за поръчка

Прозрачна кутия ви позволява да се наблюдава количеството пълна с вода по всяко време.Няколко системи за почистване могат да се почистват и да смекчи вода, едновременно фильтруя косата, утайки и примеси, за да получи повече кислород и свежест.Тиха работа и не е нужно да се притеснявате за това, че вие и вашият домашен любимец ще се отпуснете.Фонтани, имитиращи поток кранове, качвам на животните и ги мотивират да се пие повече вода.Извор на вода е направена от материал, и лесно да се разглобява и чисти.тиха работа и не е нужно да се притеснявате за това, за да се прекъсне за вас и вашия домашен любимец на почивка.Фонтани, имитиращи поток кранове, качвам на животните и ги мотивират да се пие повече вода.Няколко системи за почистване могат да се почистват и да смекчи вода, едновременно фильтруя косата, утайки и примеси, за да получи повече кислород и свежест.Извор на вода е направена от материал, и лесно да се разглобява и чисти.Прозрачна кутия ви позволява да се наблюдава количеството пълна с вода по всяко време.

Повече информация

Type:
Water Dispenser
Material:
Plastic
Applications:
Pet Drinking Feeding
Features:
Water Dispenser, Intelligent Water Fountain, Automatic Circulating, Silent Water Filtration, Pet Feeding Pump
Type:
1-Regular style, 2-With lamp style (optional)
Dimension:
app.20x20x24cm/7.87x7.87x9.45in
Color:
White
Quantity:
1 Pc
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 Pc x Water Dispenser :

Най-добри оферти в категория