• Новинка
Chile Powder Variety Pack (само за 48 унции) - Ancho, Guajillo и Arbol – произведен от чисто смляно сушено чили. Основните продукти в мексикански рецепти - бенки, салса, Сосове, яхнии, Триен?

Chile Powder Variety Pack (само за 48 унции) - Ancho, Guajillo и Arbol – произведен от чисто смляно сушено чили. Основните

BGN 6.30
Сума
Налично за поръчка

АВТЕНТИЧНИ АНЧО, ГУАХИЛЬО и ЧИЛИ на ПРАХ АРБОЛ – това са основните съставки за автентичен мексикански вкус и юго-западни ястия.ДЪЛБОК и ПЛЪТЕН ВКУС– Тези смлени на прах Анчо, гуахильо и Арбол чили добавя дълбоки наситени аромати на вашите рецепти.ПРЕМИЯТА е 100% НАТУРАЛЕН - Произведен от чист сушени чили тези прахове Ancho, Guajillo и Arbol Chile не съдържат ГМО.REASEALABLE ЗА СВЕЖЕСТ - нашият прах Ancho chile идва отваря и затваря многократно пакет, за да заключите свежест.ОБЕЩАНИЕ за ОТГОВОРИ - Ако ти не обичаш своите прах чили е толкова силно, колкото и ние, просто ни кажете какъв е проблемът, и ние ще направим всичко възможно, за да оправя всичко;.Отказ от отговорност FDA : Тези изявления не са оценени от администрацията по храните и лекарствата.Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на никакво заболяване.

Повече информация

Най-добри оферти в категория