• Новинка
6-минутен дневник | 6 минути на ден, за по-голяма внимателност, щастие и продуктивност | Прост и ефективен дневник благодарност и безкраен дневник (тюркоаз)

6-минутен дневник | 6 минути на ден, за по-голяма внимателност, щастие и продуктивност | Прост и ефективен дневник благодарност

BGN 22.39
Сума
Налично за поръчка

ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : изработен е от висококачествени, екологично чисти материали, е ценен дар, за да донесе усмивка на лицето на близките си хора за всеки повод. ✔ БОНУС ЕЛЕКТРОННА КНИГА И са ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК, ще получите 35-page електронна КНИГА "Златна утринна рутинни", пълна с много вдъхновения за създаване на собствената си сутрешна рутина.✔ ПРОСТ И НАУЧЕН ПОДХОД към ПО-ЩАСТЛИВ и ПЪЛНОЦЕНЕН живот - се базира на изследвания на позитивната психология и коментарите по-1. ✔ ПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ С по-МАЛКО - сме използвали последните изследвания на позитивната психология и невронаука, за да извлечете най-малките неща, които имат най-голямо значение. ✔ Съсредоточете се върху ПРОГРЕСА И ХУБАВИ НЕЩА в живота - Ако искате да се чувствате добре, трябва да отговаря за своето отношение и мислене. 220-те страници на ДНЕВНИК : вашите дневни, седмични и месечни процедури + място за вашите бележки - всичко това е насочено към това, за да разберете, че за вас е по-важно от всичко, и да живее живот, в който ще се почувствате истински удовлетворени!.000 потребители. ✔ МНОГО ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ПРОСТО ДНЕВНИК - 70-страници ВЪВЕДЕНИЕ : специфични стратегии за изпълнение, ярки примери от реалния живот и съвети за това как да получите максимума от своя дневник.Това е точно това, че 6-минутен дневник тренира с вас – на дневна и устойчив начин!.Използвайте изпълним порции по 3 минути сутрин и 3 минути вечер, за да се съсредоточи върху това, че за вас е по-важно от всичко и се движи в правилната посока - непрекъснато и активно!.

Повече информация

Най-добри оферти в категория