• Новинка
JINPART Телефон Acccessories Съвместимост за Huawei Honor 30 Pro PVC+TPU Задната Защитно фолио Мобилен телефон Протектор на екрана (Цвят : карбон)

JINPART Телефон Acccessories Съвместимост за Huawei Honor 30 Pro PVC+TPU Задната Защитно фолио Мобилен телефон Протектор

BGN 64.00
Сума
Налично за поръчка

Мобилните телефони са толкова скъпи, че, разбира се, трябва да ги защитава.Единственото нещо, което трябва да направите, е внимателно да изчистите екрана, ако искате да залепите филм.Много изгодна цена,добра производителност и високо качество, той може да работи в продължение на дълго време.Протектор на екрана може да е добре отговарят на вашия телефон и да имат голямо значение за защита на вашия телефон от надраскване, пръстови отпечатъци, вода, масло, прах, удар, приплъзване и така нататък.За Huawei Honor 30 Pro PVC+TPU Задната част на защитното фолио.Добра производителност и високо качество, той може да работи в продължение на дълго време.1. Уникална задната защитно фолио за мобилен телефон.2. Стикер върху кожата покрива задната част на вашия мобилен телефон.3. Той предпазва вашия мобилен телефон от прах, надраскване и прах при ежедневна употреба.4. Той не оставя лепкави, мръсни следи от вашия телефон, когато решите да го премахнете.5. Лесна инсталация и най-добрата защита за вашия телефон.Забележка : Реалният продукт в зависимост от името на модели, моделът на снимката е само за справка.

Повече информация

Най-добри оферти в категория