• Новинка
Onwon 100 бр 1 Инч Jingle Bells Злато и Сребро с 131,2 фута / 40 метра Червен Кабел за Коледа, Партита и Украса на Фестивала, домашни Любимци, плавателни съдове и Изготвяне на бижут?

Onwon 100 бр 1 Инч Jingle Bells Злато и Сребро с 131,2 фута / 40 метра Червен Кабел за Коледа, Партита и Украса на Фестивала,

BGN 8.78
Сума
Налично за поръчка

Моля, не поставяйте тези свирки по мокро помещение и не выставляйте ги на слънце, за да се избегне корозия.Технически характеристики : Материал : метален звънец и кабел от полиестерни влакна.Количество : 100 бр.Onwon 100 броя 1 инч Звън на камбани, Злато и сребро с 131,2 фута / 40 метра Червен кабел за Коледа, партита Вратовръзка ги струной към различни видове занаяти и домашен декор за празника звенящего звук всеки път, когато някой се докосне до него. сребро) Размерът на камбани : 2,5 см/1 инч Червен размера на кабела : 1,5 мм / 0,06" (дебелина) x 40 м / 131,2 метра (дължина).можете да се наслаждавате на процеса на направи си САМ, да се насладите на прекрасен живот.Размер на камбани : 25 мм/1 инч; размер на червения кабел : 1,5 мм/0,06" (дебелина) x 40 м/131,2 метра (дължина).Топли съвети : 1. Освен това, камбанка и червен кабел и може да се използва като празнични украси за стенни гоблени, украса на врати и прозорци, луксозни опаковки и занаятчийски продукти.Този звук носи радост в това време на годината.Необходими за празниците : пакет включва 50 броя златни и 50 броя сребърни камбанки, използвайте тези сребърни звънчета, за да добавите повече съдържание за всеки декорация на дома. звънци (50 бр.Характеристики : С покритие от цветни метали тези метални звънчета, устойчиви на оксидация и ръжда.Най-добре е да ги съхранявате на сухо и проветриво място. злато, 50 бр.Тези декоративни свирки широко се използват в украсата на дома, социалната, бижута, регулируемо окачване, коледни бижута, поделках и т.Прекрасен звук : коледни звънчета винаги издават шум, с приятен звук при разклащане, звоня благословия на Коледа.

Повече информация

Най-добри оферти в категория