• Новинка
MOORRLII Електрическа Топло, Облекчение на Болки в Топли Ястия с 3 Настройки на Температурата на Шията, Раменете и Гърба С Топъл Шал Електрическо Одеало Защита От Прегр?

MOORRLII Електрическа Топло, Облекчение на Болки в Топли Ястия с 3 Настройки на Температурата на Шията, Раменете и Гърба

BGN 79.84
Сума
Налично за поръчка

Подвижна и washable : Уред за контрол на дълги разстояния може да се извлече, заедно с ракетите площадка и могат да се мият в машина или измиване на ръка. Скрита фикчированная обтегач : Скрити фикчированная обтегач, стабилизиран предпазител на рамото, без влияние върху външния вид.▶ ЗАЩИТА ОТ ПРЕГРЯВАНЕ : този топъл жилетка с защита от прегряване плюс функция за автоматично изключване на 120 минути, които правят предварително загрята яке сигурно и безгрижно за използване. ▶ Размер : плюс размери, 90x60cm, и нагревательная макара около цялото игрище, дават възможност стопли цялата гърба и врата, просто да ви топли в студените дни, 3 магнитни скоби и 2 каишка дизайн ще ви помогне лесно регулиране на размера площадки на врата и гърба, добре блокиране на топлина по време на носене. Не използвайте електрическа възглавничка, когато тя се сгъва или притиснат. 120-минутни настройки таймер помагат да се пести енергия и предотвратява прекомерното нагряване, така че можете да се наслаждавате на успокояващата топлина без проблеми със сигурността. ▶ ОБЛЕКЧАВАНЕ на БОЛКИ В ГЪРБА И са ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Освен изцеление на вашите мускулни болки, можете също така да искате да сложите тази електрическа възглавничка върху корема, краката, гърба, раменете и шията, на ръката, на крака, за да се затопли по време на гледане на телевизия, работа, сън, електрическа възглавничка за врата и може да се сервира като топлинна терапия за насърчаване на кръвообращението, за максимален комфорт. ▶ МЕК И ТОПЪЛ : изработен е от вълнен, мек и топъл, приятен за кожата, с 3 настройки на температурата, 45℃-70℃(113℉-158℉), те стопли през зимата, също така може да се използва като подогреваемой терапия, да ви помогне да се намали болката в гърба, шията, раменете, корема.

Повече информация

Product name:
fever shawl
Product color:
green
Product material:
flannel
Product specifications:
110-240V
Heating gear:
3
Product power:
120W
Product line length:
2 meters
Product size:
60*90cm
Product weight:
880g
Packing size:
26*14.5*22.5cm
Package weight:
1050g
★Features:
1. Hot compress physiotherapy, mainly used to improve rheumatic soreness, muscle soreness and other discomforts. :
2. The shawl can be heated by 3 temperature controllers within 3 seconds. You can adjust the temperature level to meet your different heating needs. :
3. Automatic power off:
it can be set to shut down for 90 minutes, only automatic power off, heating plate automatic overheat protection, safe to use.
4. Removable and washable:
The distance control device can be removed together with the pad, and it can be machine washed or hand washed.
5. High stand-up collar design:
make the neck feel warm.
6. Concealed fixed buckle:
Concealed fixed buckle, stable shoulder guard, without affecting the appearance.
★Note:
1:
We recommend that you read the user manual carefully before use.
2:
Do not use the heating pad when it is folded or compressed.
3:
Unplug the appliance when not in use.
4:
Do not iron the electric blanket.
5:
Before cleaning the unit, make sure that the unit is switched off, then remove the control switch and power cord.

Най-добри оферти в категория