• Новинка
Биологичен обектив микроскоп, Широко поле на зрение с Висока Светопропускаемость изящна изработка на най-Високо Увеличение на Ахроматический Обектив За Микроско?

Биологичен обектив микроскоп, Широко поле на зрение с Висока Светопропускаемость изящна изработка на най-Високо Увеличение

BGN 15.83
Сума
Налично за поръчка

Това е важен аксесоар микроскоп.Силна практичност : Обектив е стандартен интерфейс, който можете да използвате с микроскопи с една и съща бленда.Функция : 1. Силна практичност : Обектив приема стандартен интерфейс, който можете да използвате с микроскопи една и съща бленда.Широко поле на зрение : Широк зрителен ъгъл прави преглед на по-удобно, а обективът не е податлив на корозия, и се размаже.Ясна картина : Висока светопропускаемость, висок показател на пречупване, така че изображението на обектива става все по-ярка и по-отчетливи.8 in interface Specification : Тип елемент : Обективна линзаматериал : алуминиева сплав + оптично стеклоцелевое предназначение : Специална цел обектив за микроскоп Списък на пакетите : 1 x обективна линза1 x Кофа за храненияпримечание : Не излагайте на пряка слънчева светлина!. Ясна картина : Висока светопропускаемость, висок показател на пречупване, така че изображението на обектива става все по-ярка и по-отчетливи. Широко поле на зрение : Широк зрителен ъгъл прави преглед на по-удобно и леща не ще разяжда или да станат размазани. Висококачествен материал : изработен е от алуминиева сплав и оптично стъкло, здрав и издръжлив, както и дълъг експлоатационен живот.

Повече информация

Item Type:
Objective Lens
Material:
Aluminum Alloy + Optical Glass
Purpose:
Special Objective Lens for Microscope
Package List:
1 x Objective Lens :
1 x Storage Bucket :
Do not expose to direct sunlight! :

Най-добри оферти в категория