• Новинка
Малка кофа за Боклук с Капак Сладък котка със Сърцето Животно Плосък Графика Модерен Плакат за Щампи Деца с Дървени Крака боклук Прост Човешки Кръгла кофа за Боклу?

Малка кофа за Боклук с Капак Сладък котка със Сърцето Животно Плосък Графика Модерен Плакат за Щампи Деца с Дървени Крака

BGN 50.08
Сума
Налично за поръчка

Подсилена конструкция-лесно да почистите, тя чисто и хигиенично, и в нея не е лесно да се натрупват боклуци.Кажи " НЕ " на лошото миризмата и беспорядку. - Лесна и хигиена употреба-ефективно скрива боклук и държи торба за боклук на място. - Поради разликата между ръчно измерване или измервателни инструменти, моля, позволете отклонение в рамките на 1-3 виж. - Красив модел на повърхността на малкия боклук кофи, не го прави като кофа за боклук, а за украшение, подходящ за вашата стая. - Кошчето за боклук с капак добре запечатани. - Поради ръчно измерване и различия в устройство може да бъде грешка 1~3 см, моля, разберете. - Идеални за малки помещения, тези кръгли кофи за боклук идеално се вписват в шкафове за баня, неизползвани ъглите или до тоалетна. - От различни модели монитори на действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Ако в този малък стил кошчета за боклук има нещо, което не отговаря на вашите очаквания, моля, свържете се с нас, за да можем да направи по-добре.Поставете в кухнята, в банята, в спалнята, пералня, офиса или където пожелаете.Нашата мисия е да се улесни работата по дома. 【Творчески дървена скоба за краката】 Висококачествен дървен дизайн по-интегриран в дизайна на дома.Вашите гости ще бъдат изумени, когато научат, че това е кофа за боклук. - Насърчаване на правилното рециклиране на отпадъци, е лесно добавяне приятен селски или модерен чар на вашия дом.Ние очакваме с нетърпение да се погрижат за вас и ще ви отговорим в рамките на 24 часа. - Преди да изпратите ние внимателно проверяваме всеки продукт, за да се уверите, че продуктът е непокътнат и внимателно опаковани, за да могат клиентите да са получили задоволителни продукти.

Повече информация

Най-добри оферти в категория