• Новинка
46 бр./компл. Инструмент за Ремонт на Климатик като Средство за Ремонт на Климатик, с Клапа за премахване на ядро Клапан за R410/R22/R134A Обслужване Фторидной Тръби/Демонт?

46 бр./компл. Инструмент за Ремонт на Климатик като Средство за Ремонт на Климатик, с Клапа за премахване на ядро Клапан

BGN 9.83
Сума
Налично за поръчка

Вътрешен жило вентил на климатик : за универсално ядро клапан R410/R22, използван за ремонт заправочного дупки на външния блок на климатични или други системи за кондициониране на въздуха.Той е подходящ за подмяна на преминаващ ядро вентил хладилен агент, както и да се използва за поддръжка и замяна фтористой тръби. Ключ : Използва се за облекчаване на ядро клапан R410/R22 / R134a и напръстник. Отделна кутия за съхранение, всеки размер на режещия инструмент има своето място за лесен избор, съхранение и пренасяне.Обработка на машина, добър клас : някои части на връзката може да се гарантира,че тя не тече.Параметри : Тип на продукта : Инструмент за ремонт на кондиционераматериал : силикон + мед + неръждаема стальцвет : Както е показано на снимката Тегло : прибл. Зелена уплътнение : Използва се за ремонт и подмяна на уплътнения в предохранительном клапа флуор R410 или подмяна на други тръби за хладилния агент, с подходящ размер. Автомобил за ядро клапан R134a : използван за обслужване на флуор в климатичната система на автомобила system5. Подходяща за повечето модели автомобили, подходящи за подмяна и поддръжка на автомобилни климатици или битови климатици.Приложение : Подходящ за повечето модели автомобили, подходящи за подмяна и поддръжка на автомобилни климатици или битови климатици.Отделна кутия за съхранение : за всеки размер на режещия инструмент има своето място за лесен избор, съхранение и пренасяне. Напръстник : Използва се за поддръжка и замяна фторидной тръба. Черна уплътнение : Използва се за поддръжка и замяна на флуор тръби.

Повече информация

Item Type:
Air Conditioner Repair Tool
Material:
Silicone + Brass + Stainless Steel
Color:
As shown in the picture
Weight:
Approx. 89g / 3.1oz
Application:
1. Wrench:
Used to remove for R410/R22/R134a valve core and thimble.
2. Black Gasket:
Used for maintenance and replacement of fluorine pipes.
3. Domestic Air-Conditioning Valve Core:
for R410/R22 universal valve core, used to repair the filling port of the air-conditioning external unit or other air-conditioning systems.
4. Automobile for R134a Valve Core:
used for fluoride maintenance in automobile air-conditioning system
5. Thimble:
Used for maintenance and replacement of fluoride tube.
6. Green Gasket:
Used for the repair and replacement of the gasket in the for R410 fluoride safety valve, or the replacement of other suitable size refrigerant pipes.
Package List:
1 x Wrench :
10 x Black Gasket :
10 x Green Gasket :
10 x Domestic Air-Conditioning Valve Core :
5 x Automobile Valve Core :
10 x Thimble :

Най-добри оферти в категория