• Новинка
Серум за вежди Hairworthy Browworthy за по-гъсти, пълни и ясни вежди. Доказана формула Стимулира и подпомага естествения растеж на вежди.

Серум за вежди Hairworthy Browworthy за по-гъсти, пълни и ясни вежди. Доказана формула Стимулира и подпомага естествения

BGN 8.00
Сума
Налично за поръчка

ЕФЕКТ BROWWORTHY - Вземете мерки и да получите по-смели веждите с помощта на серум за вежди Hairworthy днес!Богата на натурални екстракти, активен серум е насочена към тънки, пъстри и редки вежди.Фоликулите ще бъде дълбоко се хранят, а веждите са готови расцвести.ОБРАМЛЯЙТЕ ЛИЦЕТО СИ и да постигнете подобряване на набор от рамки само за шест седмици, с помощта на нашите високоефективни серум.Насладете се на драстично увеличение на косата на челото, развиващите се пълни и диви.Съдържа миристоил hexapeptide-16 и миристоил пентапептид-17 за ежедневна употреба Browworthy за по-смели, пълни и ясни вежди.Нашата научно разработена формула насочена към косата, веждите на ниво фоликули с няколко натурални съставки, които стимулират обновяването на клетките и ускоряват растежа.

Повече информация

Най-добри оферти в категория