• Новинка
Mriya Blackhead Отстраняване Един Вакуум Увеличително Стъкло, 2021 Най-Новият Силен Засмукване Акумулаторна Батерия Лесен За Пречистване На Още Инструмент За Премахване Н?

Mriya Blackhead Отстраняване Един Вакуум Увеличително Стъкло, 2021 Най-Новият Силен Засмукване Акумулаторна Батерия Лесен

BGN 31.99
Сума
Налично за поръчка

【2021 НАЙ-новото средство ЗА премахване на черни точки】За разлика от други средства за премахване на черни точки на пазара, тази прахосмукачка за отстраняване на черни точки използва най-новата технология, оснащенную 5 пъти лупа и вградена led светлина, за да се види ясно ефект на отстраняване. 【Истински и ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ】Този продукт е с технологията на вакуумно извеждане премахване на черни точки и може да достигне до 60 kpa. 【БЕЗОПАСЕН И НОВ МАТЕРИАЛ】Този вакуум за пречистване на черни точки е изработен от екологично чист силикон материали, по-безопасно и по-ефективно се почиства.Кръгла сонда с малък размер, се прилага към чувствителна кожа, за премахване на черните точки.Ние с удоволствие ще ви обслужим.Голям размер на кръгла сонда е подходяща за упорити пъпки.Вградена USB-акумулаторна литиево-йонна батерия може да се използва до 120 минути.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас по електронната поща.Овална сондата е много подходящ за Т-зоната, за дълбоко почистване на порите.Мощен усвояването помага за премахване на черни точки и порите на кожата, без да уврежда кожата, а също и внимателно да се грижат за чувствителна кожа.Той също така има 3 нива, режим на засмукване за различни типове кожа. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН И ПРОФЕСИОНАЛЕН】Този пречистване на още черни точки идва с 3 различни сонди за решаване на различни проблеми с кожата. 【1-часова супер бързо зареждане чрез USB】Видим вакуум за отстраняване на черни точки осигурява led дисплей за проверка на нивото на засмукване и зареждане на батерията на екрана.

Повече информация

Най-добри оферти в категория