• Новинка
Gaeirt Дисплей Капацитет на Батерията, LCD Дисплей, LCD Дисплей, Батерията на Монитора на Състоянието на Батерията Индикатор за Капацитет на Батерията, за да Ebike Скутер, К?

Gaeirt Дисплей Капацитет на Батерията, LCD Дисплей, LCD Дисплей, Батерията на Монитора на Състоянието на Батерията Индикатор

BGN 9.43
Сума
Налично за поръчка

Точно визуализирайте процент от капацитета на батерията и напрежението, интуитивно разбиране на състоянието на капацитета на батерията.Двойна конструкция бутони, лесна и ефективна настройка, отнема само няколко секунди.На дисплея може да се изключи, и храна, не ще се консумира.Приемането на високи спецификации занаяти, здрав и издръжлив на употреба.Когато електрическо количество е по-малко от 20% от осветлението ще започне да мига в знак на тревога. 1. Двойна конструкция бутони, лесна и ефективна настройка, отнема само няколко секунди. 2. Оборудван с превключвател.На дисплея може да се изключи, и храна, не ще се консумира. 3. Точно отобразите процент от капацитета на батерията и напрежението, интуитивно разбиране на състоянието на капацитета на батерията. 4. Когато електрическо количество по-малко от 20% от осветлението ще започне да мига за сигнализация. 5. Приемане на кораба висока спецификация, силно и трайно за употреба.

Повече информация

Material:
PCB/HTN
Product Size:
Approx. 6.1x3.3x1.3cm/2.4x1.3x0.5in
Display Range:
8-100V
Applicable Voltage:
12-84V
Compatible Battery:
Lead-acid battery, lithium battery, lithium iron battery (can be set up by yourself)
Display Method:
LCD display
Light Color:
Blue, White, Green (optional)
Package List:
1 x Display :
1 x Connecting Line :

Най-добри оферти в категория