• Новинка
Настолна Поставка за Принтер, Дървени Подвижната Под Масата Поставка За Принтер Процесор Основна Рама с Кабел за Управление и Кутии За Съхранение, Принтер, Бюро Мн?

Настолна Поставка за Принтер, Дървени Подвижната Под Масата Поставка За Принтер Процесор Основна Рама с Кабел за Управление

BGN 70.48
Сума
Налично за поръчка

Лист за опазване на околната среда клас E1, устойчива на износване и сжимающий, не е лесно да се деформират, се грижи за здравето на вашето семейство и приятели. 1 кутия и просторно място за съхранение, за да отговори на различните нужди.Универсални колела промишлен клас, заключващ се, безшумно и плавно, се оставя да престои около 100 кг. С дупки за управление на кабел направете си таблица по-чист и санитарни.Трябва да се съберат, може да се регулира наляво и надясно рафтове в съответствие с личните си предпочитания, гуманизированный дизайн.Той е идеален както за домашно, така и за офис употреба с чист и модерен външен вид на Името : Дървен подвижен под масата Принтер Stand Material : E1 клас на защита на околната среда sheet Number слоеве : 2 layer Specifications : 1 * Принтер Stands Assembly : Трябва да assemble Applications : къща, офис, училище и т.н. забележка : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите.2. С изключение на каботажните за принтер, показани на снимките изделия, никакви други предмети в комплекта не са включени.3. Размерите се измерват ръчно.Може да има грешки, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря.5. Поради различна светлина и екрана цветът на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете.6. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.7. Благодаря, че посети нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има повече продукти на избор.

Повече информация

Най-добри оферти в категория