• Новинка
QDY -Четка За Почистване на Комина на Камината Комина Почистване Чисти Инструменти на Ротационната Система 6/8/10/12 Гъвкави Найлонови Пръти Комплект Бормашина С Хране?

QDY -Четка За Почистване на Комина на Камината Комина Почистване Чисти Инструменти на Ротационната Система 6/8/10/12 Гъвкави

BGN 66.40
Сума
Налично за поръчка

♥ СПЕЦИАЛНА ЧЕТИНА - Използвайте спираловидна нейлоновую щетину, който има специална правоъгълна форма с остри ръбове, на по-ефективна.Тази чистящая четка може ефективно отстраняване на мазни петна в камината, които могат да причинят пожар.Освен това, той не поцарапает вътрешната повърхност на комина. ♥ ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА - чистящая четка се използва за почистване на комини и тръби. ♥ ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА - Комплект за подметания комина поддържа агресивна подметку и ръчно подметку.♥ ЗДРАВИ НАЙЛОНОВИ ПРЪТИ - пръти от найлон траен, еластичен и химически устойчиви.- Глава на четка е изработена от материал найлон, высокотемпературного съпротива, антиузряване, не е лесно да се изтрие, като сканира по-ефективна.Помага за предотвратяване на запалване на комин.

Повече информация

Най-добри оферти в категория