• Новинка
24 Саксии/Комплект Холограма Блясък За Нокти 3D Пеперуда Есенен Кленов Лист Пайети Люспи Дизайн на Нокти, Декорации Буци Блясък Комплект за Жени, Момичета Дизайн Нок?

24 Саксии/Комплект Холограма Блясък За Нокти 3D Пеперуда Есенен Кленов Лист Пайети Люспи Дизайн на Нокти, Декорации Буци

BGN 5.59
Сума
Налично за поръчка

Това е добър подарък за вашите близки или приятели. Подгответе ноктите с UV-базово покритие и вылечите им под UV /led лампа.Широко се използва : набор от пайети за нокти може да бъде украшение на вашите естествени и режийни нокти.Също така може да работи за създаване на поздравителни картички, изкуства и занаяти, момичета слуз партия, книги, shooes,бутилка, калъф за мобилен телефон, грим, лицето, тялото, Коледа, е добра за всички ваши блестящи нуждите на изработване.подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия. Нанесете блясък на ноктите.Лазерен ефект : Цвят ще се промени при гледане от различни светлини и ъгли, това е най-добрият пайети за създаване на собствени идеи нийл арт.Подходящи за маникюр и педикюр.Как да използвате : .Първо нанесете основен слой и втвърдяване, нанесете цветен лак и нанесете блясък на ноктите и втвърдяване, след това нанесете най-горния слой за по-дълга употреба. Вылечите го под ултравиолетова/led лампа.Това е забавно, да САМ маникюр с вашето семейство или приятели.Лесна за използване : просто нийл-арт, не се нуждаят от повече умения.Най-подходящи за коледните нийл арт, падането на нийл арт. Нанесете UV цветен гел(не се лекува).

Повече информация

Най-добри оферти в категория