• Новинка
Сензор Ограничение за височината, на Малка площ с Лазерно Гравирани Маркировка Алуминиева Сплав Настолна Трион Измервателна Линийка, Гъвкава и Удобна За Дървообр?

Сензор Ограничение за височината, на Малка площ с Лазерно Гравирани Маркировка Алуминиева Сплав Настолна Трион Измервателна

BGN 9.67
Сума
Налично за поръчка

Изработен е от здрава алуминиева сплав с выгравированной маркировка.Със строг контрол на качеството и осигуряване на качество, висок коефициент на сигурност, може да се използва с мир на ум.Лесно четени на етикета, ще получите по-проста и точна регулировка на дълбочината, и ще могат да получат маркера всеки път.Малки размери, лесни за носене и съхранение, удобен за използване и с добра производителност.Глубиномер рутера дава възможност за гъвкаво и точно задаване на оптимална дълбочина или височина длета на рутера.Функция : 1. Лесно четени на етикета, ще получите по-проста и точна регулировка на дълбочината, и можете да получавате всеки етикет раз2. Глубиномер рутера дава възможност за гъвкаво и точно задаване на оптимална дълбочина или височина биты3 на рутера. Изработен е от здрава алуминиева сплав с надпис marking4. Малки размери, лесни за носене и съхранение, удобен за използване и с добра производителност 5. Със строг контрол на качеството и осигуряване на качество, висок коефициент на сигурност, може да се използва със света mind Spec : Настолна трион Дълбочина‑височина Gauge Size : Approx. 50 x 120mm / 2 x 4.7 іпМатериал : Алуминиева сплавглубокий обхват на измерване : 1/8 инча - 9/16 инча; 5/8 инча - 1in Thickness : прибл. 3 mm / 0,1 in Package Списък : 1 x Тенис на пильный глубиномер.

Повече информация

Най-добри оферти в категория