• Новинка
Brrnoo Ръчен Инструмент За Акупресура, 10 Степенна Регулируема Сила на Масаж на Гърба Регулатор на гръбначния Стълб Коректор на гръбначния Стълб Инструмент Манипулат?

Brrnoo Ръчен Инструмент За Акупресура, 10 Степенна Регулируема Сила на Масаж на Гърба Регулатор на гръбначния Стълб Коректор

BGN 103.91
Сума
Налично за поръчка

При използване на забранено да се удря по въздуха, гумени главичката трябва да бъде точка на силата. Масаж на тяло : осигурете стабилна и мощна сила, по-ефективен и удобен за масаж, 2.Как да използвате : 1. 【Спестете си време и пари】 Ръчна терапия, на лесно лечение, икономия на време, икономия на енергия.Високо качество на производство, което може да понесе много изпитания, осигуряване на трайно ползване.Може да се използва за облекчаване на ставите, регулиране на шийния отдел на гръбначния стълб, масаж на гръдния отдел на гръбначния стълб, масаж на шийния отдел на гръбначния стълб и масаж за здраве.Натиснете надолу и дръпна черната част на разпоредбите на пръстите на краката напред и назад по посока към дланта.Ще бъде осигурена стабилна и силна сила, по-ефективна, по-удобно. 【Празен удар забранен】 Може да осъществи контакт с кожата под 2,3 см, ефективно регулиране на костите и улеснява болка, массажировать един път за по-дълго на спокойствие.Той може да влизат в контакт с кожата под 2,3 см, за да се ефективно регулиране на костите и масажирайте веднъж, за да направи път на спокойствие по-дълго.Регулиране на интензивността в съответствие с нуждите на употреба. Принципът на масажа физически натиск : имитируйте масаж на ръцете на човека, регулиране на костите, изправете гръбначния стълб, веднага се изправете се, освободете се от болката и направете хората, свежи и енергични. 【Инструкция за експлоатация】 Поставете дръжката коригиращи пистолет в дланта и поставете гумена глава в позиция, предмет на удара.

Повече информация

Item Type:
Manual Chiropractic Tool
Material:
Stainless steel
Product Size:
Approx. 15.5 x 8cm / 6.1 x 3.15in
Function:
1. Body massage:
provide stable and powerful force, more effective and comfortable massage,
2. It is suitable for scoliosis, thoracic and spine soreness. It can be used for joint relief, cervical spine adjustment, thoracic spine massage, cervical spine massage, and body massage for health care. :
3. The principle of physical pressure massage:
imitate human hand massage, adjust bones, straighten the spine, straighten up immediately, get rid of pain, and make people refreshed and energetic. It can be in contact with the skin under 2.3cm to effectively adjust the bones and massage once to make the relaxation time longer. Will provide stable and strong power, more effective and more comfortable
Strength Adjustment:
30N, 60N, 90N, 120N, 150N, 180N, 210N, 240N, 270N, 300N
Package List:
1 x Manual Chiropractic Tool :
1 x Storage Box :
1 x English Manual :
2 x Rubber Cover :
5 x Rubber Rings :
3 x Function Head :

Най-добри оферти в категория