• Новинка
HomeyGear 12 Pack Small Twist Top Контейнери За Съхранение на Хранителни Продукти Запечатани, Херметически затворени метални Кутии За Съхранение с Винтове и О-Капаци BPA Безплатн?

HomeyGear 12 Pack Small Twist Top Контейнери За Съхранение на Хранителни Продукти Запечатани, Херметически затворени метални

BGN 17.59
Сума
Налично за поръчка

_BOS_ ИДЕАЛЕН ЗА ПОЧТИ БЕЗКРАЙНИ СЪХРАНЕНИЕ НУЖДИ – нашите контейнери за обяд тегло 8 грама-това са универсални работни коне за съхранение.Използвайте ги в кухнята, за остатъците от храна, супи, подправки, чай и кафе.Те са отлични в цех за съхранение на пирони, винтове за дърво и други дребни аксесоари. _BOS_ #1 ПО КАЧЕСТВО И НАДЕЖДНОСТ, ИЗЧИСЛЕНИ ЗА по-ДЪЛЪГ експлоатационен живот – тези морозильные контейнерите са изработени от дебела пластмаса, не съдържат BPA.Тези малки чаши с капаци силни, като пирони.Те могат безопасно да се използват в микровълнова фурна, фризер и съдомиялна машина, без да се притеснявате за това, че те растрескаются или расплавятся. КАПАЧКИ ОБРАЗУВАТ ЗДРАВО УПЛЪТНЕНИЕ – когато прикручиваете капачки за контейнерам за закуски, течност не може да изтече.Можете да се обърнете ги с дъното нагоре, и се разклаща, и нито капка няма да излезе.Същото може да се каже за подобни контейнери to-go. ТОВА НЕ заемат МНОГО МЯСТО В КИЛЕРА СИ – отваряйте шкафове преди неорганизирани куп пластмасови контейнери-не твърде приятна гледка.Нашите чаши за соса штабелируются, така че те няма да отнеме много място в килера си или килера.Размер : 8 грама - 1 чаша.

Повече информация

Най-добри оферти в категория