• Новинка
Желязна Колба Спортна Бутилка за вода - 22 грама, 3 Капака (Слама на кутията), Запечатани, Вакуумна Изолация От Неръждаема Стомана Двойни Стени, Термокружка, Метална К?

Желязна Колба Спортна Бутилка за вода - 22 грама, 3 Капака (Слама на кутията), Запечатани, Вакуумна Изолация От Неръждаема

BGN 17.56
Сума
Налично за поръчка

СЛУЧАЙНА СПОРТНА БУТИЛКА ЗА ВОДА : Сбогом на пот!Двойна изолация на стените се прави на желязна колба не потеющей!Той запазва своя напитка на СТУДЕНО до 24 часа и ГОРЕЩО до 12 часа. *ЗАБЕЛЕЖКА : САМО 14 грама, на 18 грама и 22 грама се пускат в поставки за чаши*. 3 КАПАК : ДА, желязна колба се предлага с ТРИ различни 100% ЗАТЕГНАТИ капачки.Слама на кутията пушка с 2 соломинками, панти капак и капак от неръждаема стомана! *ЗАБЕЛЕЖКА : Капачка от неръждаема стомана е направен от пластмаса отвътре и неръждаема стомана отвън*. 18/8 PREMIUM НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Желязо крушка е изработена от неръждаема стомана 18/8,която 100% не съдържа BPA и не е токсична.Той никога не оставя метален вкус или ръжда.РЪЧНО ПРАНЕ САМО НА ТОПЛА ВОДА С МЕК САПУН!.ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН : Външно боядисване прахово покритие е класическа.Това гарантира, че вие выделитесь с много здрава и елегантна бутилка.Нашето лого е сега ГРАВИРАНИ с лазер, за да се гарантира най-високо качество. 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Ние гарантираме, че висококачествена желязна колба-бутилка е задължително да ви хареса!Ако по някаква причина не сте доволни от железопътните флягой на 100% , ние ще ви върнем парите или обменяем им!.

Повече информация

Най-добри оферти в категория