• Новинка
HBDL Многопластова, полици За съхранение на разделящото пространство Кухня Ултратънък Ролка Подвижната Полк Водоустойчива и Здрава Баня, Кухня с Балкон, богат на фу?

HBDL Многопластова, полици За съхранение на разделящото пространство Кухня Ултратънък Ролка Подвижната Полк Водоустойчива

BGN 40.72
Сума
Налично за поръчка

【Многофункционален склад】Многофункционална мобилна полк прави всичко необходимо и изключителен пространството, както това е идеалният инструмент за съхранение могат да направят пространството по-чист. 【Безшумен ролка】Дъното е снабдено с 360-градусным тихо универсален шкивом, който бесшумен и лесно се движи.Тя може да се поставят на всеки ъгъл и пропастта по желание, какво по-практично. 【Бърз монтаж】 - Часова ще щракне, че е по-удобно и по-бързо, без гаечных ключове и винтове, и може лесно да бъде използвана без използване на инструменти. 【Силна носеща способност на】Крепежный скоба от неръждаема стомана, издръжлив и траен, както и има по-дълъг живот. 【Разнообразно използване на места _BOS_ Дали е хол, спалня, кухня, балкон, баня, може да се използва като добър инструмент за съхранение, не заема място и отговарящи на ежедневното съхранение.Знаете ли най-лесният начин да се увеличи пространството за съхранение?Това трябва да бъде рафт, окачен вид, външен вид, докато лесна инсталация, веднага можете да увеличите пространството за съхранение.Тъй като полк продължава да узнаваться хора, хората постепенно откриват още една функция рафтове-декоративна.Много от собствениците вече предпочитат да инсталирате рафтове не само за разширяване на пространството за съхранение, но и за това, за да играе декоративна роля по лавиците.Рафт за решаване на мръсни проблеми.

Повече информация

Най-добри оферти в категория