• Новинка
Дръжка топка 8-дупка желе пръст силови фитнес уреди, сила на разлагане на сили упражнения рехабилитационен център топката 10x4cm 8 пръста си в дупката пръст дизайн обу?

Дръжка топка 8-дупка желе пръст силови фитнес уреди, сила на разлагане на сили упражнения рехабилитационен център топката

BGN 8.51
Сума
Налично за поръчка

1.Изработен е от висококачествен материал, TPR, безопасни и екологично чисти. 2.Лека, умерена твърдост и добра еластичност. 3.Малък размер, удобен и лесен за използване, лесен и удобен за носене. 4.8 дизайн на отвора за палеца, дупка за палеца, по-добре да се заключва в ръка и да се предотврати подхлъзване. 5.Тренировка на пръстите може да подобри всеки пръст е по-добре. 1.Изработен е от висококачествен материал, TPR, безопасни и екологично чисти.2.Лека, умерена твърдост и добра еластичност.3.Малък размер, удобен и лесен за използване, лесен и удобен за носене.4.8 дупки за пръстите, отвор за пръста може по-добре да се заключва в ръка и да се предотврати подхлъзване.5.Тренировка на пръстите може да подобри всеки пръст е по-добре.Забележка : действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светещи эффектпожалуйста, позволете на 1-3 мм отклонение от ръчно измерване Описание : Размер 10x4cm Include : 1 x Grip Топка.

Повече информация

Най-добри оферти в категория