• Новинка
Колата На Предната Предното Стъкло Снежна Покривка Анти-Замръзване На Кутията Половина На Капака На Колата Облекло Магнитна Предна Защитна Капачка Магнит Сняг Фа?

Колата На Предната Предното Стъкло Снежна Покривка Анти-Замръзване На Кутията Половина На Капака На Колата Облекло Магнитна

BGN 14.80
Сума
Налично за поръчка

Сняг, студ, смог, защита от слънцето.Вътре има шест невидими магнити, което улеснява инсталацията и спестява време.Удължени и разширени край плътно зашити, и край на снежната блок плътно прилепнала към тялото, за да се предотврати попадането на вятър и сняг.Описание : .Не се колебайте да се сгъва, места няма.Сняг, студ, смог, защита от слънцето.Вътре има шест невидими магнити, което улеснява инсталацията и спестява време.Удължени и разширени край плътно зашити, и край на снежната блок плътно прилепнала към тялото, за да се предотврати попадането на вятър и сняг.Описание : Не се колебайте да се прибират, няма място.Технически характеристики : Материал : Оксфорд cloth Colour : Black Size : 210*120cm Package Включва : 1*Предното стъкло на колата на сняг cover Notes : 1. Тъй като размера по-горе, се измерва ръчно, размерът на реалното продукта може да се различават малко от посочения по-горе размер.2. Поради светлинни ефекти, монитор и т.н. не може да Има някаква малка разлика в цвета тон снимки и действителната стока.

Повече информация

Най-добри оферти в категория