• Новинка
Aviditi Tape Logic Heavy-Duty, Anti-Slip Grip Лента, черно/жълто, 1 инч x 60 метра, на 60 песъчинки, за вътрешна и външна употреба за високо сцепление в правилната посока, стълби, стъпала и п?

Aviditi Tape Logic Heavy-Duty, Anti-Slip Grip Лента, черно/жълто, 1 инч x 60 метра, на 60 песъчинки, за вътрешна и външна

BGN 32.70
Сума
Налично за поръчка

Помага за предотвратяване на приплъзване и падане. 60 Зърно, много груба повърхност на шкурката с лепило на основата.Влагоустойчив, отговарят на високи и жиростойкий.За използване в температурни граници от -20° с до 150° F. Heavy-duty е по-груба, дебела повърхност и агресивен лепило за още по-добра защита на мазни и мръсни места. 1" х 60' Черно/жълто шарени сверхпрочная лента Logic Anti-Slip Лента.Помага за предотвратяване на приплъзване и падане. 60 Зърно, много груба повърхност на шкурката с лепило на основата.Влагоустойчив, отговарят на високи и жиростойкий.За използване в температурни граници от -20° с до 150° F. Heavy-duty е по-груба, дебела повърхност и агресивен лепило за още по-добра защита на мазни и мръсни места.Нанесете на чиста и суха повърхност.Използвайте върху непорьозни повърхности като фланец бетон, боядисани метали и дърво.

Повече информация

Най-добри оферти в категория