• Новинка
LUANAYUN-КАЛЪФ ЗА ТЕЛЕФОНА, HE-DA CS3. 5mm NBR каучук о-пръстен OD 80/82/85/87/90/95/100/105/110x3. 5mm 50pcs ORing Нитриловая полагане на Дебелината на уплътнения 3. 5mm О-пръстен (размери : OD82x3.5mm)

LUANAYUN-КАЛЪФ ЗА ТЕЛЕФОНА, HE-DA CS3. 5mm NBR каучук о-пръстен OD 80/82/85/87/90/95/100/105/110x3. 5mm 50pcs ORing Нитриловая

BGN 21.60
Сума
Налично за поръчка

Работни температури варират от-30° C до+100° C( за кратък период от време до+120° C).Те са ограничени скорост и натиск, при които те трябва да уплотняться : - За запечатване на бутални бутала, штоков, буталата и т. - За запечатване бавно се въртят, въртят или спирални движения на шахти, шпинделях, ротационни предавки и т.Принципи на уплътняване и запечатване на пръстени Уплътнителни пръстени представляват двунаправленные печати с кръгла форма и напречното сечение.Прилагането на О-пръстен се използва предимно за статично уплътнение : - като вътрешно статично уплътнение, например, за втулок, капаци, тръби, цилиндри - като аксиални статично уплътнение, например, за фланци, плочи, кепета.По-високо налягане в системата може да доведе до деформация на разделящото пространство, известна като екструзия, което ще доведе до излизане на печат от строя.Номер на модел : Дебелина от 3.О-пръстен е уплътнена чрез деформация запечатване материал при инсталиране и налягане среда, за да затворите разликата между сопрягаемыми компоненти.Като цяло те показват добри механични свойства.Подходящ състав NBR може да се използва до -60° C.Стандартен или Нестандартен : Стандартен.Форма : циркулярното.Избор на по-твърди ограничаване на материали или монтаж на резервни пръстени за подкрепа на ограничаване на пръстена може да облекчи проблема.Уплътнителни пръстени обикновено са изработени от эластомерного материал, но могат да бъдат изработени и от други материали като PTFE или метал.NBR( нитрилбутадиеновый каучук) : Температурни диапазони, се прилагат само във връзка с носители, съвместими със съответните эластомерами Имоти нитрилового каучук зависят главно от съдържанието на вашият acn, която се колебае между 18% и 50%.

Повече информация

Най-добри оферти в категория