• Новинка
10шт Пеперуда Нокти Кристали и 3D Метална Сплав Сребро Панделки Дизайн Нокти Чар Украса за Доставка Бижута за Жени и Момичета(черен)

10шт Пеперуда Нокти Кристали и 3D Метална Сплав Сребро Панделки Дизайн Нокти Чар Украса за Доставка Бижута за Жени и Момичета(черен)

BGN 6.76
Сума
Налично за поръчка

?Пеперуда за Нокти изкуство?- Елементи на пеперуди и banta вече са се превърнали в популярна тенденция.3 D стереоскопичен чувство ви кара да се чувствате по-ярко в butterfly нокти charm. ?Метериал добро качество?- Той е изработен от висококачествен материал, с колоритен ефект aurora.Комплект за нокти Butterfly сигурно, екологично чист, не замърсява околната среда и е безвреден.Да Не причинява вреда на кожата.Можете да го използвате спокойно. ?Широко приложение?- Можете да използвате тези люспи пеперуда за декорация на нокти-арт, който е подходящ за природни и режийни нокти е подходящ за употреба върху лака за нокти, гел за нокти, накиснете гел и т.н. И работи за други орнаменти,изработване на карти, обувки, своята практика за телефон, книги, чантата си, САМ скрап занаяти, производство на бижута, идеален за всички ваши блестящи нуждите на изработване.Размер : 15*17 mm. Тип : Bownot Нокти Jewelry Size : 15*17mm Material : Alloy Package Включва : 5 Pcs/pack Bownot Нокти Jewelry Color : бял, черен, кафе.

Повече информация

Най-добри оферти в категория