• Новинка
Интелигентен Ключ WiFi, 3‑Лентов Интелигентен Превключвател WiFi на Телефона Управление на WiFi Превключвател на Вътрешното Оборудване за Управление на Разпределение ?

Интелигентен Ключ WiFi, 3‑Лентов Интелигентен Превключвател WiFi на Телефона Управление на WiFi Превключвател на Вътрешното

BGN 29.75
Сума
Налично за поръчка

✅ 【HANDS‑FREE VOICE CONTROL】 : Работи с А. стефан и на Google Home, можете да извършвате гласово управление вентилатор на тавана. ✅ 【HANDS‑FREE VOICE CONTROL】 : Работи с А. стефан и на Google Home, можете да извършвате гласово управление вентилатор на тавана. ✅ 【УПРАВЛЕНИЕ НАВСЯКЪДЕ】 : Използвайте приложението "Smart Life" (съвместим с Android/i OS), за да включите или изключите вентилатор на тавана с вашия мобилен телефон по всяко време и на всяко място. ✅ 【ФУНКЦИЯ】 : Подкрепа за контрол на скоростта, за управление таймер и група за управление през вашия смартфон. ✅ 【СВОБОДНА РЕГУЛИРАНЕ на СКОРОСТТА】 : Безстепенно регулиране на скоростта, скоростта на вентилатора се контролира между 0-100% .Можете да управлявате ръчно чрез мобилно приложение или на глас. ✅ 【ФУНКЦИЯТА за СИНХРОНИЗИРАНЕ на】 : Напълно контролирайте своя фен на базата на 7‑дневен таймер.Можете да го програмирате в точното време на автоматично включване / изключване на вентилатора.

Повече информация

Най-добри оферти в категория