• Новинка
Дистанционно управление Heayzoki,TV/DVD/VCR/AUX/Audio/Video Media Center System Controller,Разменени Дистанционно Управление за серия AV 321,Батерия в комплекта не е включена,бяла (бял)

Дистанционно управление Heayzoki,TV/DVD/VCR/AUX/Audio/Video Media Center System Controller,Разменени Дистанционно Управление

BGN 18.23
Сума
Налично за поръчка

Функция : 1.Въведете 4 код. 【Приложими обекти】Подходящ за AV 321 series I media center system audio system, remote control, TV/DVD/VCR/AUX/Audio/Video receiver controller. 【Идеален заместител】Идеален избор за замяна, когато оригиналният дистанционно управление загубен, повреден или е необходим нов дистанционно управление.Въведете 4 код.Щракнете върху програми за пореден път, led мигнет два пъти и настройка ще бъде изпълнена успешно.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : медиен център Системен контролер Материал : ABS цвят на Бяло Модел на батерията : AA x 2 (без) Осъществяване списък : 1 х дистанционно управление (батерии в комплекта не са включени) 1 х Ръководство . Инсталиране на кодове CBLSAT, натиснете бутон на програмата и ръководства в рамките на 3 секунди, светва един светодиод и ще влезе в режим на настройка.Щракнете върху програми за пореден път, led мигнет два пъти, настройка изпълнена успешно. 【Топли съвети】Ако в състояние на настройките няма операции, той ще излезе от състояние на настройките на 7 секунди.【Кодове за конфигуриране на телевизора】Щракнете върху програми и бутона за включване/изключване на телевизора в продължение на 3 секунди ще светне led и ще влезе в режим на настройка. Настройка на кодове на телевизия, щракнете върху програми и бутона за включване/изключване на телевизора в продължение на 3 секунди, led ще светне и ще влезе в режим на настройка. Подходящ за AV 321 series I media center system audio system, remote control, TV/DVD/VCR/AUX/Audio/Video receiver controller. Ако в състояние на настройките няма операции, а след това 7 секунди той излезе от състояние настройка.

Повече информация

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Media Center System Controller
Material:
ABS
Color:
White
Battery Model:
AA x 2 (excluding)
Package List:
1 x Remote Control (Battery not included)  :
1 x Manual  :

Най-добри оферти в категория