• Новинка
DANGDANG LifeBif 4 мм Alumiminium Поп Нитове Черно Открит Слепи Голям Маншет с Различна дължина Лесен за използване. (Брой ПАРЧЕТА : 20pcs, дължина на прът : M4x14)

DANGDANG LifeBif 4 мм Alumiminium Поп Нитове Черно Открит Слепи Голям Маншет с Различна дължина Лесен за използване. (Брой

BGN 14.96
Сума
Налично за поръчка

Стандартни глухи и нитове се използват в много отрасли на индустрията, в това число : .Нит с купол глава са най-разпространените и лесни за употреба.Това е най-универсален тип на глави, който осигурява достатъчна опорна повърхност за задържане на всички видове материали, с изключение на изключително гладки и по-чупливи.Характеристика : Стандартни глухи и нитове се използват в много отрасли на промишлеността, включително автомобилната, органът работи, търговски автомобили, електроника, климатизация и отопление, строителство, металлообработку и т.н. Нитове с куполна глава са най-разпространените и лесни за употреба.Това е най-универсален тип на глави, който осигурява достатъчна опорна повърхност за задържане на всички видове материали, с изключение на изключително гладки и по-чупливи.Материал : Aluminium Package Включва : По ваш избор.

Повече информация

Най-добри оферти в категория