• Новинка
Розово Ресни Кабел Естествен Памук Въже, с монтиран на стената Завод Закачалка Занаят Производство на Плетиво Кабел Въже с Диаметър 3 мм (3 мм Baby Pink 328 ft)

Розово Ресни Кабел Естествен Памук Въже, с монтиран на стената Завод Закачалка Занаят Производство на Плетиво Кабел Въже

BGN 6.39
Сума
Налично за поръчка

кабел ресни от естествен памук, с диаметър 3 мм. е Отличен за производство на различни видове ресни занаяти, като стенни гоблени, ловци на сънища, бохемия сватбена арка декорация и т.н. на 100 метра, на около 109 ярда. Достатъчно за производство на широк и дълъг размер ресни занаяти.Само кабел, ресни и други неща в комплекта не са включени.Изработен от 90% памук и 10% полиестер.Мек, като хлопчатобумажный кабел.Нето тегло : 310g.New baby pink color arrival.Great for decorate baby гърлс nursery room, young гърлс bedroom etc.to добавете топли и мечтательных чувства. детски розов кабел ресни от естествен памук, с диаметър 3 мм. е Отличен за производство на различни видове ресни занаяти, като стенни гоблени, ловци на сънища, бохемия сватбена арка декорация и т.н. на 100 метра, на около 109 ярда.Достатъчно за производството на широката и дълга занаяти ресни.Само кабел, ресни и други неща в комплекта не са включени.

Повече информация

Най-добри оферти в категория