• Новинка
Плаващ шкаф Стенен ТВ стойка Стенен шкаф висящ забавления център Конзола за съхранение на Игрова конзола Аудио/Видео Конзола с чекмеджета и отворени рафтове за съ?

Плаващ шкаф Стенен ТВ стойка Стенен шкаф висящ забавления център Конзола за съхранение на Игрова конзола Аудио/Видео Конзола

BGN 454.60
Сума
Налично за поръчка

Стенни витрина-това е функционална комбинация рафтове и шкафове, които ще превърнат всяка стая в завършен модерен дизайн.Планът започва да тече от датата на закупуване.Отлична декорация за вашата дневна, офис, антре или спалня.Дизайн на поставка за телевизор е много проста и элегантен.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона. Отлично решение за спестяване на пространство : Осигуряване на допълнително пространство за съхранение при създаването на сложни дисплея, тези рафтове се добавя функцията и характера на всеки дом или офис.Можете да прехвърляте с подаръци.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден. Нашата услуга : Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни. Умно дупка кабел & кръг ъгъл сигурност : Оборудвана с конструкция дупки кабел за скриване на мръсни кабели и проводници, помага да се запази всичко внимателно организирани и в рамките на reach.Внимание : не е подходящ за стените на устната, като гипсокартонная стена, куха тухлена стена, пенопластовая тухлена стена и т.Размери : 142×237×270 виж 4. Срок за бижута и съхранение : привлекателна и гъвкава.Можете да го инсталирате на подходяща височина, в зависимост от вашите нужди или за декорация на помещението.

Повече информация

Най-добри оферти в категория