• Новинка
Crowne Каса Companion Urn Каса за пътен погребение | Побира две възрастни кремационные кошчета за човешкия пръст | Marquis (сив гранит)

Crowne Каса Companion Urn Каса за пътен погребение | Побира две възрастни кремационные кошчета за човешкия пръст | Marquis

BGN 127.96
Сума
Налично за поръчка

Интериор - 13.5"L x 12"W X 15"H, Интериор 14"L x 10"W x 12"H Купол 14. Голямо хранилище урни-придружители могат да се настанят двойни и извънгабаритни урна или до шест стандартни крематорных контейнери.Изработени от високотехнологичния полимер пластмаса, тази погребална урна, никога не се разваля и не са подложени на корозия и е предназначена за това, за да издържат на най-високите изисквания за натиск, поставени от повечето гробища.Продуктът се предлага с водоустойчив лепило за защита на съдържанието от влага и външни елементи. Интериор - 13,75"L x 10"W x 12"H.На гробища често изискват урнохранилища за погребение, за да защити урна и съдържанието му от теглото на земята, оборудване за поддръжка на гробища и външни елементи.Екстериор - 16. Издържат на натиска на горната товар до 3100 паунда на квадратен инч. Интериор - 9. 100% гарантирано удовлетворение.Външен вид - 16,5"L x 12"W x 15"H., Издържа до 6400 psi налягане на върха на натоварването. Тегло - 6 кг. Тегло - 1,75 кг. Купол - 9"H.Моля, обърнете внимание, че за всеки размер си има собствен списък.Какво е урнохранилище : Урнохранилище-това е външен контейнер, който се използва в земята гробове за съхранение на кремационных урни за човешкия пръст.Добре обмислен дизайн : Тези леки урновые съхранение са предназначени за това, за да може лесно да носите със себе си по време на процесии или церемонии на посвещение.Предлага се в три размера : Маркиз (Съдружник, Голям), Регент (единичен, средно) и Коронет (компактен, малък).Произведено в САЩ компания Crowne Каса, собственост на жени. Тегло 4,5 кг.

Повече информация

Най-добри оферти в категория